T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü

Kayseri Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi Hastalarına Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 15/01/2019

Kayseri Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde hizmet vermekte olan Palyatif Bakım Merkezindeki hastalarına İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ziyarette bulundu.
Ziyaret esnasında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’ ye Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Akgün, Palyatif Bakım Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Deniz Avcı eşlik etti.

Palyatif Bakım Merkezi hastalarını tek tek gezerek hatırlarını soran Dr. Benli; 17 Ağustosta mayın patlaması sonucu Gazi olan İsmet Eraslan ile de bir müddet sohbet etti. Sohbet sırasında Dr. Benli ;  "Allah sizden razı olsun. Vatanın bekası ve milletin refahı için fedakârca görev yapan, cennet ülkemizin bir karış toprağı için bedenini siper ederek sağlığını kaybeden yani sizlere minnet borçluyuz”  dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Benli; Klinik Hekimlerine ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek klinikten ayrıldı.