İl Sağlık Müdürümüzden Ziyaret ve İncelemeler.
22 Mart 2019

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, saha ziyaretleri kapsamında 22 Mart 2019 tarihinde, ilk olarak Develi de yapımı devam eden ilçe Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden ve İlçe Devlet Hastanesi müdürümüzden inşaat hakkında bilgiler aldı.

Benli’nin bir sonraki durağı Yahyalı idi. Burada da yapımı devam eden ilçe Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz, şantiye yetkililerinden İnşaat hakkında bilgiler aldı.

Buradan Kaymakamlığa geçerek Yahyalı Kaymakamımız Yunus Emre Altıner’i  makamında ziyaret eden Benli, Altıner’le karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

İncelemeler sırasında o sırada Yahyalı’da bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç’ın araçlarından inerek eşlik etme nezaketinde bulunmaları üzerine İl Sağlık Müdürümüz Benli, yapımı devam eden inşaatlarla ilgili Sayın Memduh Büyükkılıç’ı bilgilendirdiler.