Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı

saditacettinoglu.JPG

Uzm. Dr. Sadi TACETTİNOĞLU
Başkan Yardımcısı

1956 yılı Kayseri doğumlu olan Uzm.Dr.Sadi Tacettinoğlu orta ve lise eğitimini Kayseri’de tamamladı. 1983 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2 yıl Adana’nın Yeni Yayla Sağlık Ocağında mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünü kazanarak 1989 yılında Uzmanlığını aldıktan sonra Kayseri Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı. Sırasıyla Kayseri Devlet Hastanesi, Kayseri Doğum Evi Hastanesi, Erkilet Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastanesi ve Kayseri Şehir Hastanesinde uzun yıllar Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı. Aile Hekimliği Sertifikası, Hastanelerde etkin Yönetim ve Beceri Geliştirme Sertifikası, CRP Eğitim Sertifikası ve German Red Cross Field Hospital Sertifikası gibi birçok sertifikası olan Uzm.Dr.Sadi Tacettinoğlu 15.07.2021 tarihinden itibaren İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.