Kayseri Şehir Hastanesi'ne, Açılması Planlanan ‘Böbrek Nakil Merkezi’ Çalışmalarında Sona Gelindi
26 Haziran 2019

Kayseri Şehir Hastanesi dünya standartlarında donatılmış klinikleri, seçkin hekimleri, sağlık çalışanları ve sunduğu çağdaş sağlık hizmetleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Sağlığın başkenti olma yolunda hızla ilerleyen hastanede organ naklinde gelinen nokta değerlendirildi.

İl Sağlık Müdürü Benli’nin en büyük hedeflerimden birisi dediği “Organ Nakil Merkezi’’ konulu toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Başkan Yardımcısı Op. Dr. Reşat Kaya, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Abdullah Gür, Op. Dr. Ahmet Gür, Üroloji Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Mert Ali Karadağ, İç Hastalıkları Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Ali İhsan Günal, Biyokimya Laboratuvarı Sorumlusu Doç. Dr. Çiğdem Karakükcü, Nükleer Tıp Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Seyhan Karaçavuş, Patoloji Laboratuvarı Sorumlusu Doç. Dr. Hatice Karaman, Mikrobiyoloji Laboratuvarından Uzm. Dr. Esma Saatçi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sultan Şahin katıldılar.

Toplantının ardından İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve beraberindeki ekip, Kayseri Şehir Hastanesinde hizmet veren laboratuvarları gezerek fiziki şartları yerinde değerlendirdi. Ayrıca, Biyokimya Mikrobiyoloji ve Patoloji Laboratuvarları sorumlu hekimlerinden çalışma sistemi hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra YDA sağlık işletme direktörü Mehmet Kestiroğlu ile bir araya gelen Benli ve Çelik, açık, kapalı otopark alanları, ambulans güzergahları, araç yolları, araç trafiği ve mesai dışı poliklinikleri yerinde değerlendirilerek Şehir Hastanesi'nde verilen hizmetlerin kalitesinin artırılması adına, görüş alışverişinde bulundular. Hizmetlerin doğru, zamanında ve etkili olması adına birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptılar.

• WhatsApp Image 2019-06-25 at 16.49.32.jpg
  • WhatsApp Image 2019-06-25 at 16.49.34.jpg