Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında İlçelerde Halk Sağlığının İşleyişi Masaya Yatırıldı
08 Mart 2019

8 Mart 2019 tarihinde Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı toplantı salonunda ilçe entegre hastanelerinin sorumlu hekimleri ve bazı ilçe müdürleri ile ilçelerde verilen halk sağlığı hizmetlerinin verimliliği arttırmak için 2 farklı toplantı gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Kılıç, Başkan Yardımcıları Dr. Burhan Akın, Hacı Bedir ve ilgili birim sorumlularının katıldığı toplantıda; entegre hastanelerin işleyişleri ve ilçelerde verilen aile hekimliği hizmetleri masaya yatırılarak verimliliğini arttırmak için istişarelerde bulunuldu.

İlk toplantının ardından Başkan Kılıç ve ekibi, 7 ilçenin sağlık müdürü ve başhekimleri ile bir araya geldi. Toplantıda ilçelerde sunulan halk sağlığı hizmetleri ile ortak konu ve paylaşımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunularak verimli bir işleyiş için istişareler yapıldı.

• WhatsApp Image 2019-03-08 at 16.36.12 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2019-03-08 at 16.36.13 (1).jpeg