Sarız İlçe Devlet Hastanesi Yapım İhalesi Tamamlandı
05 Mart 2020

Mevcut Sarız Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi kararının ardından, Sarız’ın Sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeninden planlanan Sarız Devlet Hastanesi’nin ihalesi yapıldı. İlçe Merkezine yapılacak hastane, içerisinde 4 Aile Hekimliği birimi ile 2 adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu da barındıracak.

Başkanlığını Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz’in yaptığı ihale, Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir ve firma temsilcilerinin katılımı ile 4 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Yasal itiraz süresinin ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacağını bildiren İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli; “Bundan sonraki süreçte Bakanlığımız ve yüklenici firma ile görüşmelerimiz devam edecek. Hastaneyi planlanan sürede eksiksiz bir şekilde teslim alarak, modern bir şekilde tefrişatını tamamlamak istiyoruz. Buradan bu sağlık tesisinin Sarız ilçemize kazandırılması için emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

• WhatsApp Image 2020-03-04 at 12.07.00.jpg