14 Mart Tıp Bayramı Erciyes Üniversitesi’nde Düzenlenen Programla Kutlandı
13 Mart 2021

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış,  Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hızır Yakup Akyıldız, Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Haluk Kutay Taşdemir ile akademisyenler, hekimler ve sağlık çalışanları katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı.

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Benli; “İçinde bulunduğumuz talihsiz dönem de göz önüne alındığında bu yıl ki 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları ayrı bir önem ve değer kazanmaktadır. Tarihi neredeyse insanlık tarihi kadar gerilere dayanan tıp ilminin bugün itibarıyla ülkemizde geldiği nokta hepimiz için büyük gurur kaynağı olmuştur. Artık tamamıyla modern ve çağın gereklerine uygun alt yapı, malzeme, teknik donanım, fiziki yeterlilik ve başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın katkılarıyla ülkemizde modern bir tıp hizmeti verilmektedir. Şu an geldiğimiz nokta bizlere nereden nereye dedirtmektedir. Şükürler olsun ki ülkemiz ve şehrimiz vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmet noktasında yüzümüzü ağartan bir seviyeye ulaşmıştır. Bizlerin bu hizmetleri yapma noktasında yolumuzu aydınlatan ve her türlü desteği veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, Valimiz Sayın Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize sonsuz şükran, saygı ve teşekkürlerimi iletiyor, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart tıp bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

• WhatsApp Image 2021-03-13 at 10.25.36.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-03-13 at 10.25.38.jpeg