Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın’dan Halk Sağlığı Laboratuvarına Ziyaret
03 Eylül 2021

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın Halk Sağlığı Laboratuvarını ziyaret etti. Ziyarette Özyalçın’a Laboratuvar sorumlu hekimi Uzm. Dr. Işıl Çakır eşlik ettiler.

Özyalçın’a laboratuvar hakkında bilgi veren Çakır “L1 tipi halk sağlığı laboratuvarımız, bölge laboratuvarı olarak ilimizle birlikte kendisine bağlı olan Sivas, Malatya ve Yozgat illerine de hizmet vermekte olup; su analizlerinden oluşan klinik dışı faaliyetler ve klinik laboratuvar faaliyetleri olmak üzere iki ana alanda hizmetlerini sürdürmektedir. Klinik dışı su laboratuvarımız kimyasal ve mikrobiyolojik analizler yönünden TS EN ISO/IEC 17025 'in şartlarını yerine getirerek akredite olmuş ve çalışmalarını bu yönde sürdürmektedir”  dedi.

• WhatsApp Image 2021-09-03 at 20.18.01 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2021-09-03 at 20.18.01.jpeg