İl Sağlık Müdürü Benli İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor
24 Eylül 2021

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, ilimizde yapılan sağlık yatırımları ve hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor. Benli, bu kez Bünyan ilçesini ziyaret ederek sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Benli'ye Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın eşlik etti.

İl Sağlık Müdürümüz Benli, beraberindeki heyetle birlikte yeni açılan Bünyan Devlet Hastanesini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Burada Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır ve hastane yöneticileriyle bir araya gelen Benli Hastanede verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Daha sonra hizmet alanlarını yapılan hizmetleri yerinde gören İl Sağlık Müdürü Benli, verimliliği de yerinde gözlemledi.

Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'la da görüşen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, eski Devlet Hastanesinin atıl kalmaması ve kamunun hizmetine sunulabilmesi için de istişarelerde bulundu. İstişare toplantılarında Bünyan'ın sağlık alanında ihtiyaçları da belirlenmeye çalışıldı.
Benli, "Sağlık yatırımlarını ve sağlık hizmetlerinin daha da verimli hale gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmaları ve yatırımları da bu amaçla yerinde takip edip notlarımızı almaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu.

• photo5940548883086160922.jpg
  • photo5940548883086160921.jpg