Kayseri Şehir Hastanesi “İşletme Dönemi 14. Koordinasyon Kurulu Toplantısı” Yapıldı
28 Eylül 2021

Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Dönemi 14. Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında 28 Eylül 2021 tarihinde yapıldı. Kayseri Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda; Sağlık Müdürlüğü İdarecileri, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Silay ve ATM Sağlık yöneticileri hazır bulundular.

Kayseri Şehir Hastanesi hakkında sunumlarla başlayan toplantıda; pandemi süresince verilen sağlık hizmetlerinin yeterliliği ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik ne tür çalışmalar yapılabileceği masaya yatırıldı.  Ayrıca yapım işleri, ürün ve hizmet temini gibi konularda genel değerlendirme yapıldı.

• mustafa1.jpg
  • dfdsfsdf.jpg