USHAŞ Yetkililerinden Kayseri Şehir Hastanesine Ziyaret
01 Kasım 2021

USHAŞ Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya; Sağlık Turizmi Koordinatörü Prof. Dr. Ece Salihoğlu ve USHAŞ Satış Pazarlama Sorumlusu Kurtuluş Öztürk ile birlikte Kayseri Şehir Hastanesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında USHAŞ heyetine, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Halit Baykan, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Sılay ve sağlık idarecileri eşlik ettiler.
Ziyarete ilk olarak hizmet alanlarını yerinde görerek değerlendirmelerde bulunan USHAŞ heyeti daha sonra hastanede görev yapan öğretim görevlileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ahmet Ceylan'ın sunumu ile başlayan toplantıda sağlık turizmi alanında planlanan iş birliktelikleri ve sağlık turizmi ile alakalı projeler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

• 3.png
  • 2.png