Acil Obstetrik Bakım (AOB) Programı Çekirdek Ekip Stratejik Grup Toplantısı ve Yönetici Kolaylaştırıcı Uyum Eğitimi
11 Şubat 2022

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri koordinasyonunda, Anne ölümlerini önlemeye yönelik Acil Obstetrik Bakım Programı (AOB) Çekirdek Ekip Stratejik Grup Toplantısı ve Yönetici Kolaylaştırıcı Uyum Eğitim Toplantısı, 11 Şubat 2022 tarihinde zoom üzerinden online olarak yapıldı

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, İlçe Entegre Hastaneleri ve Özel Hastanelerin yöneticileri katılım sağladılar.

Anne Ölümleri ve Acil Obstetrik Bakım (AOB) Programı hakkında yapılan sunumla başlayan toplantıda, 2022 yılı Acil Obstetrik Bakımı (AOB) Eylem Planı ve İl Sevk Haritası oluşturulmuştur.

• obse1.jpg
  • obse2.jpg