Kayseri Şehir Hastanesi’nde Sunulan Fizik Tedavi Hizmetleri Değerlendirildi
28 Nisan 2022

Bakanlığımız ile ATM Sağlık Kayseri Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi arasında akdedilen Kamu Özel İşbirliği Modeli ile işletilen Kayseri Şehir Hastanesi’nde, ATM Şirketi tarafından sağlanan fizik tedavi hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Halit Baykan, Destek Hizmetleri Başkanımız Mesut Akdemiz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Yüksek, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Silay ve şirket idarecilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, şirket yetkilileri tarafından hazırlanan sunum üzerinde değerlendirmeler yapılarak, sunulan fizik tedavi hizmetleri hakkında fikir alış verişlerinde bulunuldu.

• bb.jpg
  • aa.png