Anne Dostu Hastanelerimize Sertifikaları Teslim Edildi
30 Kasım 2022

Anne sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini artırarak anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamak amacıyla Bakanlığımız Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan "Anne Dostu Hastane Programı" kapsamında, Anne Dostu Hastane unvanını almaya hak kazanan hastanelerimize sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan’ın teslim ettiği sertifikaları, Kayseri Devlet Hastanesi adına Hastane Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntıop ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Derya Ayaydın, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi adına Başhekim Uzm. Dr. Ahmet Topbaş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Meral Özkara, Yahyalı Devlet Hastanesi adına Uzm. Dr. Muhammed Mustafa Özdemir teslim aldılar.