Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri ve Afet Yönetiminin Geleceği Sempozyumu
22 Aralık 2022

Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri ve Afet Yönetiminin Geleceği Sempozyumu, Sağlık Bakanlığımız ve DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü)  koordinasyonunda Antalya’da gerçekleştirildi.

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray Çınar’ın açış konuşması ile başlayan programda, ‘Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri’ ve ‘Afet Yönetiminin Geleceği konularında’ sunumlar yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Uluslararası çok sayıda katılımcı ve ülkemizden sağlık yöneticileri katılım sağladığı sempozyuma, ilimizi temsilen, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Cengiz Çavumirza, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer, Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Uzmanı Ali Altun, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Teknik Birim Sorumlusu Dr. Cihan Biçer katılım sağladılar.

• WhatsApp Image 2022-12-21 at 19.20.30.jpeg
  • FkWU-LmXEAAve9i.jpeg