“Nörogelişimsel Bozukluğu Olan Çocuklarda Acil Servislerde Yaklaşım” Uygulamasının Detayları Görüşüldü
29 Aralık 2022

Bakanlığımızın önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığı “Nörogelişimsel Bozukluğu Olan Çocuklarda Acil Servislerde Yaklaşım” uygulaması için pilot il seçilen Kayseri’de, projenin detayları görüşüldü.

Projenin Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Demir ve Bakanlığımız Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünden Uzm. Dr. Hayri Canbaz’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Başkan Yardımcısı Dr. Figen Gürbeden,  Kayseri Şehir Hastanesi, Kayseri Devlet Hastanesi yöneticileri ile İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer hazır bulundular.
  • DSC_9113.JPG
  • DSC_9110.JPG