Kamu Hastaneleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
11 Ocak 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz ve ilimizde hizmet sunan kamu hastanelerinin başhekimleri katıldı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından hazırlanan sunum ile başlayan toplantıda, ilimizde hizmet veren kamu hastanelerinin sunulan sağlık hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda ayrıca servis ve yoğun bakım doluluk oranları, genel sağlık hizmetlerinin işleyişi, personel ihtiyaçları ve planlanan projeler ele alınarak istişarelerde bulunuldu.