Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
18 Ocak 2023

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında, 18 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Erşan’ın açış konuşması ile başlayan toplantıda, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Onur Tatar’ın hazırladığı sunum eşliğinde, 2022 yılı Kayseri geneli evde sağlık hizmet sunum verileri değerlendirilerek,  evde sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması, yeni gelişmeler ve düzenlemeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Kayseri Devlet Hastanesi, Geriatri Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Başkan Yardımcısı Yusuf Doğan, evde sağlık hizmeti sunan kamu hastanelerimizin başhekimleri, sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve evde sağlık birim sorumluları hazır bulundu.