Hastane İdarecileri Kurum Hedef Katsayısı Hesaplama Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
31 Mart 2023

Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinin Kurum Hedef Katsayısının Hesaplanmasına İlişkin Yönerge kapsamında, Kayseri Şehir Hastanesi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, başkan yardımcıları, kamu hastanelerinin başhekim ve idari mali hizmetler müdürleri katılım sağladılar.

Toplantının açılış konuşmasında, sağlık hizmet sunumu, finansal sürdürülebilirlik, memnuniyet gibi kriterler çerçevesinde hizmet kalitesinin artacağını dile getiren İl Sağlık Müdürümüz Erşan, verimli bir toplantı olması temennilerinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Uzmanı Reşat Kök, “Sağlık Tesisleri Kurum Hedef Katsayısının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar” konulu sunumu gerçekleştirdi.

• j.jpg
  • WhatsApp Image 2023-03-30 at 15.41.19 (2).jpeg