2023 Yılı 1. Bölge ASKOM Toplantısı Nevşehir'de Yapıldı
27 Nisan 2023

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen 2023 Yılı, 1. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  Nevşehir İl Sağlık Müdür V. Uzm. Dr. Macit Yalçın, Niğde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Harun Yardımcı, bölgeye bağlı İl Sağlık Müdürlüklerinin yöneticileri ile acil sağlık hizmeti sunan, kamu, özel ve üniversite hastanelerinin ASKOM sorumluları katılım sağladılar.

Nevşehir Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Kayacan, Kayseri İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer ve Niğde İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Filiz Eroğlu’nun sunumları ile başlayan toplantıda, acil sağlık hizmetlerinin verimliği, sağlık tesisleri ve iller arası hasta sevklerinin koordinasyonu, hastane acillerine yapılan müracaat sayıları ve vaka müdahale istatistikleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

• NDH_0310.JPG
  • NDH_0316.JPG