İl Sağlık Müdürümüz Erşan, Hemşireler Günü Münasebetiyle Düzenlenen Etkinliğe Katıldı
12 Mayıs 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, 12 Mayıs Hemşireler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarımızda çalışan hemşireler ile bir araya geldi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımız koordinasyonunda düzenlenen etkinliğe, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Destek Hizmetleri Başkanımız Mesut Akdeniz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Burhan Akın, Başkan Yardımcımız Dr. Suna Atılgan ve hemşireler katılım sağladılar.

Etkinliğin açış konuşmasında, hemşireliğin özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslek olduğunu dile getiren İl Sağlık Müdürümüz Erşan; “Sağlık hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza kaliteli ve yeterli düzeyde ulaştırılabilmesi için gayretle çalışan tüm hemşirelerimizin, ‘12 Mayıs Hemşireler Günü’ ve 12 – 18 Mayıs Hemşireler Haftalarını, burada bulunan hemşire arkadaşlarımın nezdinde en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Konuşmasının ardından hemşirelere söz veren İl Sağlık Müdürümüz Erşan, istek, talep ve düşüncelerini dinleyerek istişarelerde bulundu.