Konaklama Hizmeti Veren Tesis Çalışanlarına “Lejyoner Hastalığı ve Kontrol Programı” Eğitimi Verildi
09 Haziran 2023

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Bulaşıcı Hastalıklar Birimi ile Çevre ve Çalışan Sağlığı Birimi koordinasyonunda düzenlenen ‘Lejyonel Hastalığı ve Kontrol Programı Eğitimi’, Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Burhan Akın, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu ve Dr. Suna Atılgan’ın katılımı ile gerçekleşen eğitimde, Kayseri Şehir Hastanesinde görevli Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Esma Saatçi ve ilgili birim çalışanlarımız tarafından hastane, otel, pansiyon, misafirhane gibi konaklama hizmeti veren tesislerde görevli personele, lejyoner hastalığı hakkında bilgilendirmeler yapılarak, tesislerde alınması gereken önlemlerle korunma yolları anlatıldı.

Gün boyu süren eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgeleri, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Burhan Akın, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu ve Dr. Suna Atılgan tarafından verildi.