İlimiz Sağlık Yöneticileri ile Akılcı İlaç Kullanımı İl Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
16 Haziran 2023

Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Akılcı İlaç Kullanımı Dairesi Başkanı Uzm. Ecz. Mesil AKSOY, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, İl - ilçe sağlık yöneticileri ve ilgili birimlerin personeli katılım sağladı.

Toplantıda, sunum eşliğinde il merkezi ve ilçelerimizdeki antibiyotik kullanım oranlarını değerlendiren Daire Başkanı Aksoy, akılcı ilaç kullanımının toplumda yaygınlaşması adına izlenmesi gereken yollar hakkında bilgi vererek görüş ve önerileri dinledi.

Toplantının sonunda konuşan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, “Program için ilimize gelen değerli hocalarımıza sunumları için teşekkür ediyorum.  Dün Kayseri Şehir Hastanesinde gün boyu yaptıkları sunumların ardından bugünde ilimiz sağlık yöneticileri ile bir araya gelerek, ilimizdeki ilaç kullanım oranları başta olmak üzere birçok kıymetli bilgi paylaşımında bulundular. Biz ilimizde yürüttüğümüz akılcı ilaç kullanımı konusundaki çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz. Değerli eğitimcilerimize ve programa katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.