Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Dönemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
14 Temmuz 2023

Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Dönemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında 13 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Kayseri Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Destek Hizmetleri Başkanımız Mesut Akdeniz, Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Yusuf Doğan, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, hastane idarecileri ve ATM Sağlık yöneticileri hazır bulundular.

Kayseri Şehir Hastanesi’nin faaliyet sunumlarıyla başlayan toplantıda; verilen sağlık hizmetlerinin yeterliliği ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik ne tür çalışmalar yapılabileceği istişare edilerek, yapım işleri, ürün ve hizmet temini gibi konularda genel değerlendirmeler yapıldı.