2023 Yılı 3. ASKOM Toplantısı Gerçekleştirildi
01 Eylül 2023

Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri koordinatörlüğünde düzenlenen İl ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı, Kayseri Şehir Hastanesi Toplantı Salonunda, 31 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Cengiz Çavumirza başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Başkan Yardımcısı Dr. Figen Gürbeden, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Yusuf Doğan ile ilimizde hizmet veren kamu ve özel hastanelerin yöneticileri katılım sağladılar.

Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Figen Gürbeden’in sunumu ile başlayan toplantıda, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin işleyişi ve hastaneler arası nakil istatistikleri değerlendirilerek, acil sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve ulaşılabilir şekilde sürdürülebilmesine yönelik alınması gereken önlemler görüşüldü.

• DSC_1668.JPG
  • DSC_1662.JPG