Adli Muayene ve Raporlama İşlemlerinin Uluslararası Standartlara Uyumunun Sağlanması Eğitimi Yapıldı
17 Kasım 2023

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda ilimizdeki görevli acil servis hekimlerine, “Adli Muayene ve Raporlama İşlemlerinin Uluslararası Standartlara Uyumunun Sağlanması”  eğitimi Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Acil hekimlerimize, adli muayene ve raporlama işlemlerinin uluslararası ilkeleri hakkında bilgiler aktaran Kayseri Şehir Hastanesi’nde görevli Adli Tıp Uzmanlarımız, tıp etiğine ve iyi hekimlik değerlerine uygun davranma, sağlık durumunu belgeleme, raporlama, insan hakları konusunda mesleki ve hukuki sorumlulukları konularında slayt eşliğinde sunum gerçekleştirdiler.

Bir gün süren eğitimin sonunda, katılımcılara katılım belgeleri eğitmenlerimiz tarafından teslim edildi.