Özvatan İlçesinde Sunulan Sağlık Hizmetleri Yerinde Değerlendirildi
22 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan beraberindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Seçkin Özsaydı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Kara, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Levent Kaşikan, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili personelimiz ile Özvatan’da sunulan tüm sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Can Uçar’ın hastanede sunulan hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirdiği ziyarette, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Devlet Hastanesinin birimleri ilgili müdürlük personeli tarafından incelenerek değerlendirme raporu hazırlandı.

Gün sonunda Özvatan İlçe Kaymakamı Mine Kurt ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan’a hazırlanan rapor sunularak ilçenin sağlık alanındaki ihtiyaç ve gereksinimler hakkında istişarelerde bulunuldu.

• özvatan değerlendirme