Akkışla İlçesinde Sunulan Sağlık Hizmetleri Yerinde Değerlendirildi
28 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan beraberindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılarımız Levent Kaşikan, Mustafa Uğuz, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili birim personelimizle, Akkışla’da sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Akkışla Devlet Hastanesini ziyaret eden müdürlük ekibimiz tarafından, sağlık tesislerinde kullanılan tıbbi cihazlar, fiziki çalışma ortamı, personel sayısı ve resmi dokümanlar yerinde incelenerek ilçede sunulan sağlık hizmetleri hakkında değerlendirme raporu hazırlandı.

Yapılan çalışmalarının ardından Akkışla İlçe Kaymakam V. Mehmet Gülseven ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan’a sunulan rapor eşliğinde, ilçenin sağlık parametreleri değerlendirilerek ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

• Akkışla