Yeşilhisar İlçesinde Sunulan Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi
02 Şubat 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan; beraberinde Sağlık Müdürlüğümüz yöneticileri ve ilgili birimlerin personeliyle, Yeşilhisar ilçemize çalışma ziyareti gerçekleştirerek sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Ziyaret kapsamında Yeşilhisar Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda incelemelerde bulunan Müdürlük ekiplerimiz, tüm idari ve hizmet sunum alanlarını dolaşarak ön değerlendirme raporu hazırladı. Sonrasında Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda hazırlanan değerlendirme raporu tüm ayrıntılarıyla incelenerek, ilçedeki sağlık tesislerinin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantının sonunda ilçede sunulan sağlık hizmetleri hakkında genel bir değerlendirme yapan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, “Müdürlük olarak;şehrimizde sağlıkla alakalı her türlü işleyişi yakından takip ve tetkik ediyoruz.  Bu doğrultuda arkadaşlarımız erken saatlerde gelerek ilçemizde hizmet sunan tüm sağlık tesislerimizde inceleme yapıp bir değerlendirme raporu hazırladılar. Raporumuz eşliğinde ilçemizde sunulan bu hizmetlerin daha kaliteli, verimli ve ulaşılabilir olması adına neler yapabileceği konusunu burada hep birlikte istişare ettik. İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Ali Altıntaş’a desteklerinden, Yeşilhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Çöl ve hastane personeline de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ’’ dedi.

• Yeşilhisar