2024 Yılı1. İl ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı Gerçekleştirildi
29 Şubat 2024

Acil Sağlık Hizmetlerinin tek elden yürütülmesini sağlamak ve il genelindeki hastanelerin Acil Servisleri ile Komuta Kontrol Merkezi arasındaki koordinasyon ve oluşabilecek aksaklıkların önüne geçmek amacıyla belirli aralıklarla yapılan İl ASKOM Toplantısı 29 Şubat 2024 tarihinde, Seyyid Burhaneddin Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında yapılan toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Başkan Yardımcıları, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, ilçe hastanelerimizin başhekimleri ve ilimizde hizmet sunan özel hastanelerin ASKOM sorumluları katılım sağladılar.

 

İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer’in sunumu eşliğinde, acil sağlık hizmetlerinin verimliliği, hasta sevklerinin koordinasyonu, hastane acillerine yapılan müracaat sayıları, acil vaka müdahale istatistikleri ve acil sağlık hizmetleri ile ilgili önerilerin masaya yatırıldığı toplantı, acil sağlık hizmetlerinin verimliliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik alınan kararlar ile sona erdi. 

  • 2024Askom
  • 2024Askom
  • 2024Askom
  • 2024Askom
  • 2024Askom