14 Mart Tıp Bayramı Ziyaret ve Etkinlikleri
14 Mart 2024

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ile Melikgazi İlçe Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancioğlu, Melikgazi İlçemizde hizmet sunan Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederken, Talas Belediye Başkanı  Mustafa Yalçın'da Talas'ta hizmet sunan Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek görevi başındaki hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayıp çiçek takdim ettiler.

Kayseri Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın ise görevi başındaki personele çalışmalarında kolaylıklar dileyerek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Ayrıca tüm ilçe hastanelerimizde bu anlamlı günde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

• tıp bayramı