İl Sağlık Müdürümüz Erşan’dan Kayseri Devlet Hastanesi’ne Çalışma Ziyareti
03 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan; beraberindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yusuf Doğan ile Kayseri Devlet Hastanesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Hastane Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop’tan sunum eşliğinde verilen hizmetler ve istatistik veriler hakkında bilgi alan Erşan daha sonra hastanenin hizmet sunum alanlarını dolaşarak yerinde değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmeler sırasında görevi başındaki personele kolaylıklar dileyen İl Sağlık Müdürümüz Erşan, tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

• devlet hastanesi
  • devlet